100% Beste Prijs/Kwaliteit | 15.000+ Vloeren Gelegd | 9.2/10 Excellente Service | Vloer binnen 3 weken geplaatst
Perfect Laminaat

Basic Deal Laminaat-Inclusief-Leggen

Laminaat-inclusief-leggen voor de laagste kosten. Alles thuisbezorgd, professioneel gelegd en afgewerkt voor slechts €24,95 p/m², inclusief laminaat + ondervloer + plinten + bezorgen + leggen van laminaat + garantie.

Perfectlaminaat is de enige, echte specialist in laminaat-inclusief-leggen. We kunnen je dan ook garanderen om binnen drie weken je vloer op te leveren. Onze taalvaardige, vakkundige parketteurs weten van wanten en plaatsen met alle plezier je vloer.

Alles met de hoogste kwaliteit voor de allerlaagste prijzen van Nederland en België.

Chat online, mail of bel ons op 085-06 04 666 voor al je vragen.

Geen onverwachte kosten achteraf, 1 duidelijke prijs, geen gedoe


 • 10+ Laminaatkeuzes
 • Laminaat met vlakke look (zonder v-groef)
 • Basic ondervloer
 • Afwerkplinten bijbehorend aan het laminaat
 • Professionele plaatsing met 6 maanden leggarantie
 • Complete vloer thuisbezorgd
 • Normaal: €31,95 p/m² | NU: €24,95 p/m²
 • GRATIS Laminaatreiniger
gratis laminaat reiniger

GRATIS Laminaatreiniger

(WEGENS GROOT SUCCES = ACTIE VERLENGD t/m 31 MEI 2022)

Laminaat-inclusief-leggen voor de scherpste prijs

Perfect Laminaat is expert in deals waarin we laminaat van hoge kwaliteit combineren met lage prijzen. Dat zie je vooral terug in de Basic Deal.

Nu voor €24,95 per m²

De Basic Deal is de perfecte keuze bij weinig budget of wanneer je een tijdelijke oplossing zoekt. Maar ook wanneer je een vloer nodig hebt voor weinig belopen ruimtes zoals slaapkamers of zolderkamers, kun je met een vloer uit de Basic Deal prima uit de voeten. Waarom zou je immers meer willen betalen wanneer dat niet nodig is.

Bekijk onze gelegde vloeren

Al meer dan 10 jaar is Perfectlaminaat actief in laminaat-inclusief-leggen. Met succes. Dat zie je alleen al terug in de vele positieve reviews van onze opdrachtgevers, maar ook in het vakmanschap waarmee we de vloeren leggen. Bekijk het met eigen ogen op de pagina’s van onze afgeronde projecten.

Kies je favoriete decor uit de Basic Deal

Het spreekt vanzelf dat we ook met de Basic Deal we de maximale kwaliteit laminaat, ondervloer en plinten gaan plaatsen. We zouden anders geen productgarantie van zes tot tien jaar kunnen geven.

In de Basic Deal vind je een zestal groefloze laminaatmodellen met bijzonder fraaie decors met elk een moderne, strakke look.

 • GE3125 Basic Bruin Eiken
 • GE3126 Basic Grijs Eiken
 • GE3904 Basic Modern Eik
 • GE1014 Japans Eik
 • GE1016 Noordkaap Eik
 • GE1020 Wit Gestrookt Eik

Meer weten en/of een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in een je krijgt binnen 24 uur antwoord op je vraag en/of een offerte. Heb je een plattegrond van je woning? Stuur deze dan mee, zodat we exact kunnen berekenen hoeveel m² inclusief zaagverlies we nodig gaan hebben.
10dB Geluidsnorm (appartementen) Vloerverwarming Houten ondergrond Hoge plinten i.p.v. afwerkplinten
The maximum file size is 5mb (jpg, jpeg, png, pdf, doc)

Toegepaste ondervloer

Genieten van een laminaatvloer kan alleen als je de juiste ondervloer eronder hebt liggen. Een ondervloer die rekening houdt met de ondergrond waarop het laminaat gelegd moet worden. De specialisten van Perfect Laminaat zullen je uiteraard hierbij adviseren.

Met de Basic Deal plaatsen we een universele ondervloer. Een uitstekende ondervloer voor elke woning die gebouwd is na 1960. Dampdicht, egaliserend en geluiddempend. Qua warmtedoorlatendheid is deze ondervloer redelijk maar niet optimaal.

Heb je een houten ondergrond, een slechte cementdekvloer of een betonnen vloer met veel hoogteverschillen? Laat het ons weten via mail of telefoon.

Zes maanden leggarantie

Om lang plezier te hebben van je vloer zijn niet alleen de kwaliteit van het laminaat van belang en de keuze voor de ondervloer en plinten, maar ook de vakkundigheid waarmee je vloer is gelegd. Een slecht gelegde vloer zal immers sneller gebreken vertonen.

Perfect Laminaat zorgt ervoor dat je vloer professioneel gelegd gaat worden zodat je er gegarandeerd heel lang van zult genieten. Naast de productgarantie krijg je bij de Basic Deal zes maanden volledige garantie op het leggen van het laminaat.

Bestel je gratis staaltjes

Thuis kijken of je favoriete decor ook het beste past bij je interieur? Bestel een gratis staaltje en bekijk ‘m rustig thuis in combinatie met je woonstijl. Op aanvraag krijg je tegen verzendkosten je staaltje binnen vijf dagen thuisbezorgd. Langskomen kan ook, dan neem je het staaltje gewoon mee naar huis.