100% Beste Prijs/Kwaliteit | 15.000+ Vloeren Gelegd | 9.2/10 Excellente Service | Vloer binnen 3 weken geplaatst
Perfect Laminaat

Comfort Deal Laminaat-Inclusief-Leggen

Laminaat-inclusief-leggen met de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Alles thuisbezorgd, professioneel gelegd en afgewerkt voor slechts €29,95 p/m², inclusief laminaat + ondervloer + plinten + bezorgen + leggen van laminaat + garantie.

Perfect Laminaat is de unieke expert in complete pakketten laminaat-inclusief-leggen. Maak je keuze uit de omvangrijke collectie uit de Comfort Deal, en onze professionele parketteurs zorgen binnen drie weken voor een schitterend afgewerkte laminaatvloer bij je thuis.

Chat online, mail of bel ons op 085-06 04 666 voor al je vragen.

Geen onverwachte kosten achteraf, 1 duidelijke prijs, geen gezeur.

 • 20+ Laminaatkeuzes
 • Super kwaliteit, 10-15 jaar garantie!
 • Vlakke laminaatdecors of met V-groef
 • Super Comfort ondervloer
 • Afwerkplinten inbegrepen
 • Alles in huis geleverd
 • Professioneel plaatsen van de vloer
 • 1 jaar garantie op ons legwerk!
 • GRATIS Schoonloopmat *120x90cm

(WEGENS GROOT SUCCES = ACTIE VERLENGD t/m 31 Mei 2022 ) OP=OP

GRATIS Droogloopmat t.w.v. €60,- | Actie geldig t/m 31 Mei 2022 !!

 • Normaal: €36,95 pm² - NU: €29,95 p/m²

Offerte voor de Comfort Deal

10dB Geluidsnorm (appartementen) Vloerverwarming Houten ondergrond Hoge plinten i.p.v. afwerkplinten
The maximum file size is 5mb (jpg, jpeg, png, pdf, doc)

Tijdelijk: GRATIS schoonloopmat aanbieding

Je krijgt nu tijdelijk een gratis deurmat bij de Comfort Deal. Deze actie is geldig vanaf 30 m².

Een schoonloopmat is altijd handig om de levensduur van je vloer te verlengen.

Laminaat-inclusief-leggen voor de scherpste prijs

Perfect Laminaat is expert in deals waarin we laminaat van hoge kwaliteit combineren met lage prijzen. Dat zie je in met name terug in de Comfort Deal.

Nu voor €29,95 per m²

Perfect Laminaat is expert in deals waarin we laminaat van hoge kwaliteit combineren met lage prijzen. Dat zie je vooral terug in de Comfort Deal. De deal met de hoogste prijs/kwaliteitverhouding en daarom ook het meest populair. Vloer, ondervloer en plinten zijn allemaal van een zeer degelijke kwaliteit. Bekijk dan ook onder de collectie vloeren uit de Comfort Deal, maak je keuze en vraag een gratis staaltje of offerte aan.

Bestel snel & eenvoudig jouw gratis samples laminaat- Direct thuis geleverd

Laminaat inclusief leggen Comfort Deal Samples

Een laminaat uitkiezen doe je niet zomaar. Bestel daarom een gratis staaltje. Dan weet je precies hoe je vloer er in werkelijkheid uitziet en hoe de kleur combineert met je woonstijl. Een kleine moeite.

Binnen vijf dagen heb je je staaltje in huis.

Voor het aanvragen van een staaltje vragen we je wel een tegemoetkoming in de verzendkosten. Kom daarom langs en neem gewoon je gratis staaltje van een of meerdere vloeren gewoon gratis mee.

V-groef Laminaat

Een van de grote voordelen van de Comfort Deal is dat je er laminaat met een v-groef kunt laten leggen. Dat is laminaat waarvan bij elke plank de randen schuin zijn afgezaagd om het nog meer als echt hout te laten lijken.

 • 4v-groef: Bij de 4v-groef zijn alle vier de zijden op die manier afgewerkt voor een maximaal effect.
 • 2v-groef: Vloeren met een 2v-groef hebben slechts aan twee zijden een v-groef. Zo krijg je een strakker vloerbeeld met toch nog iets van een ‘houten planken look’.

Bekijk de collectie uit de Comfort Deal. Bij elke vloer vermelden we het aantal v-groeven.

Waarom de comfort deal?

Met de Comfort Deal heb je sowieso de beste prijs/kwaliteitverhouding voor laminaat-inclusief-leggen. Daarnaast biedt de Comfort Deal collectie je veel meer keuze dan de Basic Deal. Meer keuze uit verschillende decors, meer keuze uit de manier waarop de planken zijn afgewerkt en bovenal een keuze uit dikkere vloeren. Je kunt er dan ook van op aan dat elke vloer in de Comfort Deal collectie geschikt is gemiddeld intensief gebruik, zoals in de huiskamer of werkkamer.

Laminaat-inclusief-leggen van de laminaatwinkel om de hoek: €36,95

Laminaat-inclusief-leggen van Perfect Laminaat volgens de Comfort Deal: €29,95

1 jaar leggarantie

Voorwaarden voor lang plezier van een laminaatvloer zijn natuurlijk de kwaliteit van de vloer, de ondervloer en welke plinten je hebt liggen. Maar ook het legwerk is van belang. Een professioneel gelegde vloer ziet er niet alleen beter uit, maar helpt je ook er langer van te genieten en dus meer waar voor je geld te krijgen.
Zeker met laminaat-inclusief-leggen van Perfect Laminaat. Bij de Comfort Deal geven we dan ook met alle plezier 1 jaar garantie op de plaatsen van de vloer.

Hoge Kwaliteit Laminaat

Het grootste voordeel van laminaat-inclusief-leggen met de Comfort Deal is natuurlijk de kwaliteit van de vloeren. Elke vloer is steviger en robuuster met een toplaag die heel goed tegen een stootje kan. Bijzonder aan die toplaag is vooral dat-ie voorzien is van embossing, een reliëf van nerven en kwasten. Je voelt gewoon die hout-achtige aspecten voor nog meer de ervaring van authentieke houten vloeren.

Zo krijg je met de Comfort Deal een zeer comfortabele vloer waar je nog jarenlang van zult genieten.